Fortune-telling

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Fortune-telling » Белая и черная магия » МОЛИТВЫ ОТ ПОРЧИ


МОЛИТВЫ ОТ ПОРЧИ

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

МОЛИТВЫ ОТ ПОРЧИ
•Во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь
•Боже, милостив буди мне, грешному!
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, молитв ради Пречистыя Твоея Матере и всех святых, помилуй нас. Аминь.
•Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе.
•Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.
Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас (3 раза).
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша имене Твоего ради.
Господи, помилуй (3 раза).
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
•Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого.
Херувимская песнь
Иже Херувимы тайно образующе и Животворящей Троице трисвятую песнь припевающе, всякое ныне житейское отложим попечение. Яко да Царя всех подымем, Ангельскими невидимо дориносима чинми. Аллилуйа, аллилуйа, аллилуйа.
Достойно и праведно есть покланятися Отцу и Сыну и Святому Духу, Троице Единосущей и Нераздельней.
Свят, Свят, Свят, Господь Саваоф, исполнь небо и земля славы Твоея! Осанна в вышних, благословен Грядый во имя Господне, осанна в вышних!
Тебе поем, Тебе благословим, Тебе благодарим, Господи, и молим Тебя, Боже наш.
Херувимская песнь
Ныне силы небесныя с нами невидимо служат; се бо входит Царь славы, се жертва тайная совершена дориносится. Верою и любовию приступим, да причасницы жизни вечныя будем. Аллилуйа, аллилуйа, аллилуйа.
Псалом 90
Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и прибежище мое, Бог мой и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи и от словеси мятежно, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы, летящия во дни, от вещи во тьме преходящия, от сряща и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща и тма одесную тебе, к тебе же не приближется. Обаче очима Твоима смотриши и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближется телеси твоему; яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя, во всех путех твоих. На руках возмут тя, да некогда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступивши и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и покрыю и, Яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его; с ним есмь в скорби; изму его, и прославлю его, долготою дний, исполню его и явлю ему спасение мое.
Молитва от чародейства
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради мя святыми Твоими ангелы, молитвами Всепричистыя Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, силою Честного и Животворящего Креста, святаго архистратига Божия Михаила и прочих Небесных сил бесплотных, святаго, пророка, Предчети и Крестителя Господня Иоанна, святаго апостола и евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприана и мученицы Иустины, святителя Николая, архиепископа Мир Ликийских, Чудотворца, святителя Льва, епископа Катанскаго, святителя Никиты Новогородскаго, святителя Иосафа Белгородскаго, святителя Митрофана Воронежскаго, преподобнаго Сергия, игумена Радонежскаго, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобнаго, чудотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святаго мученика Трифона, святых и праведных богоотец Иоакима и Анны и всех святых Твоих, помози мне, недостойному рабу Твоему (имя молящегося), избави мя от всех навет вражниих, от всякого зла, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да не возмогут они причинити мне никоего зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя заутра, и полудне, и вечер, и на сон грядущего и силою благодати Твоея отврати и удали всякая злая нечистия, действуемая по наущению диавола. Аще кое зло замыслено или соделано есть, возврати его паки в преисподнюю. Яко Твое есть царство, и сила, и слава, Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

0

2

МОЛИТВЫ И ЗАГОВОРЫ ПРИ ЛЕЧЕНИИ ПОРЧЕНЫХ БОЛЬНЫХ
•«Отче наш» – 3 раза.
•«Богородица» – 3 раза.
•«Да воскреснет Бог» – 1 раз.
•Господи, благослови на сегодняшний белый день. Возьму рабу Божью (имя) на свои белые руки и заговорю ее, рабу Божью.
•Выходи ты, вся нечистая сила, из рабы Божьей (имя), нет тебе дела до рабы Божьей (имя). Дам я тебе Божьей ключевой воды и шелковой травы. Уйди ты, вся нечистая сила, от вороны-каркуньи, от сороки-щебетуньи, от собаки-лауньи и выйди ты из рабы Божьей, из нутра, из костей, из суставов, из нутра ея, из ребер ея, из всех членов и из жилов.
Выходи на ключи, на болота, где птицы не бывают и сокол не летает. Если же ты пойдешь в чистое поле, где сокол бывает, где птицы перелетают, ты войдешь в скот, в птицу перелетную и пойдешь по ветрам, по вихрям.
•Ветры, вихри, отнесите от рабы Божьей (имя), изо всех ее членов и суставов и снесите в черные грязи и поразите ее в грязи топучие, ветром чтобы не вынесло и вихрем чтобы не выдуло: исчезнет и погибнет нечистая сила.
•На море-окияне, на острове на Буяне стоит церковь соборная, соборная богомольная. В этой церкви соборной, богомольной стоит мать Пресвятая Богородица.
Она книгу Евангелие читает, сама слезно плачет, отговаривает: от колдуна, от колдуницы, от виритника, от виритницы, от завистника, от ненавистника, от завистницы, от ненавистницы, от худого часу, от худого сглазу – от девичьего, от молодичьего, от ночного, от полуночного, от денного, от полуденного, от часового, от получасового, от серого глазу, от желтого глазу, от черного глазу, который этого человека шутит и сушит.
•Он тебе лиха не льстил, зла не творил, вынь свои недуги из сего тела белого, из буйной головы.
•А если ты не перестанешь этого человека шутить и сушить, я пойду Богу помолюся, Христу поклонюся и к Илье Пророку, к Иоанну Предтече, они нашлют на вас тучи грозные, громом вас побьют, сквозь пепел, сквозь мать сыру землю пробьют.
•О, Матушка Пресвятая Богородица, могла ты Бога-Спаса народить, помоги ты нам от всякого нечистого духа и от лихого глаза, и от худого часа отговорить.
•Стану я раб Божий (имя) благословясь, пойду перекрестясь. Пойду из двери в двери; из ворот в ворота, под красное солнце, под светлый месяц, под часты мелки звезды, под синие облака, пойду раб Божий (имя) на окиян-море, на окияне-море есть остров, на том острове злат камень, на том златом камне стоит светлая соборная Апостольская церква, в той церкви стоит свят престол, на том святом престоле сидит Иисус Христос, Мать Пресвятая Божья Богородица.
Я к тебе подойду поближе, поклонюсь пониже и покорюсь, и помолюсь: «Ты Мать Пресвятая Богородица, спаси, сохрани и помилуй твоего раба от всякого страдания и болезни, и всякого зла, нечистого духа, злого человека и супостата: от черного, от русого, от красного, от черевного, от однозубого, от двоезубого, от девки-простоволоски, от бабы-самокрутки; кто на меня лихо подумает, зло помыслит, был бы нем и был бы слеп, пал бы противо меня ниц – ницком и слова не говорил против меня. Аминь. 3 раза.

0

3

От духов нечистых

Боже вечный, избави нас от пленения диявола, изми раба Твоего (имя) от всякого действа духов нечистых. И им бесом отступите от души и тела, от раба Твоего (имя) и да не прибудут, ниже таятся в нем или на него нападающи, но да отбежит именем твоим единородного ти Сына, Господа нашего Иисуса Христа, и животворящего Креста, и Святого Твоего и животворящего Духа от создания pyк Твоих, да очистится от всякого диявольского действа, навета преподобно и праведне, и благочестие поживет, сподобляем и животворящих тайн, единородного ти Сына и Господа Бога, Иисуса Христа, с ним же благословен ecu и препрославлен с пресвятым и благим, и животворящим ти Духом всегда, ныне и присно и во веки веков. Аминь!
Да отбегут и отступят от дома сего и от места сего! И яке вхождении всяком путном и путешествии, в ядении и питии, от раба Божия (имя) всякое диявольского обстояния и чародеяния, волшебная действа окроплением молитвы и воды сея окраплением исчезните, вcu диявольские силы, во имя Отца, и Сына, и Святого Духа.

0


Вы здесь » Fortune-telling » Белая и черная магия » МОЛИТВЫ ОТ ПОРЧИ